Snelle levering

Cowi is uitermate gespecialiseerd in de snelle levering van een volledig assortiment ijsbereidingsproducten voor de artisanale ijsbereider in de Benelux.

We beschikken hiervoor tijdens het ijsseizoen over een grote voorraad courante en beste-koop artikelen.

Onze klanten zijn onze partners en om een optimale service te kunnen garanderen is een goed intakegesprek heel belangrijk. We focusseen daarbij vooral op een vlotte en regelmatige samenwerking. Het kennen van de vaste leveringswensen van de klant is daarbij doorslaggevend.

Voor een uiterst snelle verwerking van uw bestelling hebben we een volledig geïntegreerd bestelplatform op onze webshop. Eens uw bestelling wordt doorgestuurd, kan deze opgenomen worden in onze planning.

In onze picking geven we voorrang aan vaste afnemers van courante artikelen. Dit zorgt voor een hoge efficïentie waardoor we blijvend scherpe prijzen kunnen garanderen.

Voor het transport van uw order beschikken we over een eigen wagenpark. Dit vullen we aan met externe partners. In de keuze hiervan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de vaste leveringswensen van de klant. 

Wenst u ons beter te kennen? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek via info@cowi.be of kijk dan naar onze nuttige info