Sigep 2020

sigep 2020

Sigep is al jaren het grootste ijs-evenement ter wereld. Alle vooraanstaande fabrikanten uit de sector maken dan ook van deze gelegenheid gebruik om hun nieuwigheden aan het grote publiek voor te stellen.

Hoe ter plaatse geraken?

De aangewezen luchthaven is ‘Bologna Airport’. Eenvoudig te bereiken met Brussels Airlines en Ryanair vanuit Zaventem en Charleroi. Vanaf deze luchthaven is er meermaals per dag een shuttle bus van en naar het beursgebouw. Let wel, vooraf inschrijven hiervoor is verplicht en weldra mogelijk. Vanaf hier kan je een taxi nemen van en naar het hotel. Uiteraard is het ook mogelijk om ter plaatse een auto te huren. Bologna airport ligt op ongeveer 120km van Rimini centrum.

Waar overnachten?

Aangezien Rimini tijdens de zomermaanden een druk bezochte badplaats is, zijn er zeker voldoende hotels in alle verschillende prijsklassen beschikbaar. Aan te raden buurten: Rimini jachthaven, Riccione, San Giulliano, Bellariva. Let wel, door de beurs zal het behoorlijk druk zijn, vooraf reserveren is dus aangeraden. Dit geldt overigens ook voor het avondeten, informeer hiervoor zeker ook in je hotel, zij zullen met plezier een reservatie voor je regelen. 

Uw bezoek aan de beurs?

De laatste jaren komen er alsmaar meer mensen uit alle hoeken van de wereld naar de beurs. Voornamelijk zondag & maandag zijn daardoor bijzonder drukke dagen geworden. Dinsdag is het heel wat rustiger. Woensdag is enkel de voormiddag interessant,vanaf de middag begint men met opruimen en overvloedig uitdelen van ijsjes aan studenten en buurtbewoners. De normale toegangsprijs bedraagt 55 € per dag. Indien u echter van plan bent te komen, kunnen wij u (een beperkt aantal) inkomtickets bezorgen. U kan ze op eenvoudig verkrijgen via info@cowi.be.

Buiten de beurs?

Genoeg ijs geproefd en even ontsnappen aan de beursdrukte? Een bezoekje aan Bologna is zeker de moeite waard.

Wij wensen u alvast een goede reis en een aangenaam verblijf. Cowi zal gedurende de ganse beurs aanwezig zijn, indien u vooraf of tijdens deze periode nog vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren: Wannes@cowi.be of +32 472 950 362.