Wij bieden een heel assortiment gepersonaliseerde items.

De belangrijkste zijn:

 • ijsbekers in karton
 • drinkbekers in karton
 • servetten
 • sleaves voor hoorntjes

We beschikken over eigen grafische ondersteuning om uw ontwerpen en ideeën om te zetten op de templates van de respectievelijke producten zodat dit tastbare voorstellen worden. Hierbij start elk project. Onze dienstverlening is uniek binnen onze sector en volledig gratis.

Deze manier van werken biedt grote voordelen. We houden bijvoorbeeld rekening met het drukprocédé van de verschillende items en trachten via gericht advies de drukafwijkingen tussen de verschillende producten tot een minimum te herleiden. Het drukprocédé van ijsbekers kan totaal verschillend zijn van dat van sleaves. Wanneer de respectievelijke fabrikanten elk apart een voorstel ontwikkelen kan het zijn dat er tussen de ijsbekers en sleaves grote kleurverschillen zijn bij uiteindelijke realisatie.

Uw tussentijdse grafische voorstellen en definitieve ontwerpen kan u continu raadplegen en vindt u terug in de klantbestanden op uw profielpagina.

Het is belangrijk doorheen het ontwerptraject de voorstellen steeds af te drukken, uit te knippen, en te vormen om een goed beeld te krijgen van de feitelijke realistie. Onze ontwerpen worden tweedimensionaal aangeleverd maar de feitelijke realisatie is driedimensioneel. De conische vorm van sleaves en potjes zijn extra specifieke aandachtspunten.

Voor klanten die met ons samenwerken over een brede waaier producten bieden we de mogelijkheid "levering op afroep". In dit geval beheren we uw voorraad gepersonaliseerde items en volgen we deze voor u op. U betaalt de goederen wanneer deze effectief geleverd worden. U staat enkel garant voor de afname van de resterende voorraad of goederen die in productie of herdruk zijn. Hiervoor vragen we een waarborg bij de start van het project.    

Trajectverloop:

 1. start aan de hand van uw digitaal logo en selectie van een aantal items. Voor bekers starten we met de "middenmaat".
 2. eerste ontwerpen via cowi.be
 3. aanpassingen volgens uw voorkeur en overleg over de mogelijkheden.
 4. definitief ontwerp
 5. concrete offerte, combinatie ontwerp en te realiseren items.
 6. goedkeuring offerte
 7. start realisatie, waarborgaanvraag van 25% van het totaalbedrag.
 8. levering volgens de afsproken leveringsmodaliteiten.
 9. opvolging voor herdruk in samenspraak te bepalen.
 • Personal Prints

 
 •