Aangepaste regelgeving levering en afhaling

We halen momenteel in snel tempo onze achterstand in, ook al blijft het druk en dat hebben we graag.

Alle bestellingen vanaf vandaag 27/08 boven de 150kg zullen dezelfde dag vertrekken met onze transporteur de Rocker om binnen de twee dagen geleverd te worden afhankelijk van hun vaste rondes. Vanaf volgende week zullen we hierover individueel kunnen communiceren wat mogelijke levermomenten zijn in uw regio. De regel van bestellen voor dinsdagmiddag om in de loop van de week geleverd te worden vervalt.

Voor orders onder de 150kg wordt u gecontacteerd door Michael om dit order eventueel aan te passen met basisgrondstoffen. De prijzen van melk en suiker hebben we daarom in promo gezet zodat dit voor iedereen toegankelijk is.

Voorrraad van courante artikelen is vanaf dezer dagen opnieuw op pijl aan het komen. Ook al botsen we nog op vertragingen her en der.

WERKWIJZE PERIODE COVID:

Cowi is operationeel. Net als bij u, dienen we ook intern rekening te houden met de nodige maatregelen. Hierdoor proberen we een goed evenwicht te vinden tussen de veiligheidsrichtlijnen voor ons aller gezondheid en de gebruikelijke flexibiliteit in onze leveringen die u van ons gewend bent. Een goede weekplanning is meer dan ooit van cruciaal belang. We hebben hier doorheen de jaren reeds een heel goede ervaring mee. In deze periode vragen we u vooral de gekende richtlijnen iets nauwer op te volgen, vooral daar waar in het verleden nogal eens makkelijk onder tijdsdruk afgeweken werd. Haast en spoed is zelden goed. Verder schenken we extra aandacht aan uw levering volledig te maken. Vooral voor courante artikelen lukt dat vandaag makkelijk. Bepaalde aanvoerlijnen zijn behoorlijk verstoord en dit heeft vooral invloed op bestelartikelen. We proberen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te brengen en zullen u gepaste alternatieven voorstellen. Sinds kort kan u aan de hand van kleurcodes zien welke goederen courant zijn en welke besteld dienen te worden. Deze processen zorgen onvermijdelijk voor vertraging. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. 

AFHALINGEN TE AALST:

Onze afhaalzone  te Aalst werd recentelijk verfraaid. U kan er contactloos laden. Orders ontvangen we gewoon via cowi.be waarbij u in het opmerkingenveld aangeeft dat u wenst af te halen. U kan hier een voorkeurmoment doorgeven. Let wel! Kom enkel naar Aalst nadat u hiervoor een bevestigingsmail met instructies hebt ontvangen. Het klaarmaken van uw order verloopt volgens schema. Onze orderpickers kunnen hier niet van afwijken. We stellen uiteraard alles in het werk dit zo vlot mogelijk te laten verlopen.