Scherpste prijzen

Onze prijzenpolitiek: scherp en transparant. 

Bij Cowi gaan we steeds uit van de laagste prijs. Ons assortiment is met de grootste zorg samengesteld. Hierbij focussen we op eerlijke ingrediënten tegen een correcte prijs. Ons beste koop assortiment is hierin toonaangevend. We hebben geen geheimen voor onze klant. Via cowi.be krijgt u dan ook steeds uw real-time prijs te zien. Hebt u bepaalde artikelen toch ergens anders goedkoper gevonden? Laat het ons weten, we bekijken dit graag voor u. 

Wat doen de prijzen in 2019?

Deze vraag is onvermijdelijk tijdens de winterperiode. Het is dan ook belangrijk voor u als ondernemer om hiervan op de hoogte te zijn. We sommen dit graag even op volgens de verschillende productcategorieën: 

Zuivelproducten

Na een sterke stijging van de zuivelprijzen sinds midden 2017 is er eindelijk kentering. We kenden reeds een prijsdaling in september 2018 en deze zet zich voorlopgig gelijdelijk aan verder.

Biscuiterie

De stijging van de werkingskosten en verpakking, evenals de wat duurdere bloem door de droge zomer van afgelopen jaar zorgen voor een licht stijging van de algemene prijzen begin 2019.

Distributie en Transport

De weging van de kost van distributie en transport wordt steeds groter in de totale kostprijs. Het dichtslibben van het wegennet met een verhoging van de files tot gevolg, de toenemende reglementering en de stijging van brandstofkosten zorgen ervoor dat efficïentie in distributie steeds belangrijker wordt. Bij Cowi volgen we dit op de voet en proberen we service maximaal te koppelen aan een verantwoord kostenbeheer. Om deze reden vullen we onze eigen distributie aan met de een aantal externe partners. Hierdoor kunnen we blijvend de scherpste prijs garanderen.